Elokuun video: Rick Rule ja kaivossijoittaminen

Joka kuukausi linkitän sivuilleni videon, joka on mielestäni ajatuksia herättävä. Aiheet voivat vaihdella, mutta karkeasti ottaen ne liittyvät talouteen, sijoittamiseen ja raaka-aineisiin. Videot ovat yleensä englannin kielisiä ilman suomalaista tekstitystä.

Elokuu 2015:

Elokuun videolinkit on omistettu lukijoille, jotka ovat kiinnostuneita kulta- ja hopeakaivossijoittamisesta. Itse lumouduin kaivossijoittamiseen pari vuotta sitten. Yksi suurimmista tähän vaikuttaneista tekijöistä oli ns. vastavirtasijoittamiseen perehtyminen. ”Osta halvalla ja myy kalliilla” on kaikille sijoittajille tuttu sanonta, mutta tämän toteuttaminen käytännössä onnistuu vain harvoilta. Varsinkin raaka-aineiden kohdalla vastavirtasijoittaminen on ainoa keino menestyä. Vastavirtasijoittaminen on välillä yksinäistä puuhaa, sillä määritelmän mukaisesti sinun on ostettava osakkeita, joita kaikki muut vihaavat.

Elokuun videolinkki on kolmiosainen haastattelu, jossa Rick Rule, yksi aikamme menestyksekkäimmistä kaivossijoittajista, avaa sijoitusfilosofiaansa ja näkemystään erityisesti kultakaivososakkeisiin. Rule on vastavirtasijoittaja, joka ottaa melko pitkän aikavälin näkemystä sijoituksissaan lyhyen aikavälin treidaamisen sijaan. Video on kesältä 2014, joten ei mikään uunituore, mutta tämän ei pitäisi haitata.

Kyseisen herran haastatteluja löytyy Youtubesta pilvin pimein. Itse olen katsonut niistä miltei jokaisen ja voin vakuuttaa, että parempaa opetusta kaivossijoittamisen perusteisiin on vaikea löytää muualta.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s